Nieuws

Dekker geniet van eerste minuten in hoofdmacht Feyenoord

on

Rick Dekker heeft enorm genoten van zijn eerste speelminuten in de hoofdmacht van Feyenoord. De getalenteerde middenvelder maakte in het oefenduel met Excelsior (1-0 winst) zijn opwachting in het keurkorps van Ronald Koeman. Ook Rodney Lopes Cabral kreeg speeltijd.

“Ze hebben het zeer goed gedaan. Ik schroom niet om jeugd in te passen”, zei Koeman na de oefenwedstrijd. Het debuterende tweetal was onder de indruk. “Het is heel erg mooi om mee te maken, zoveel mensen”, vond Dekker. “Spannend, de eerste keer in De Kuip spelen. Heel mooi”, liet Lopes Cabral weten voor de camera van FOX Sports.

Dekker probeerde nog te scoren. “Als ik ‘m beter geraakt had, had ik mijn debuut kunnen maken met een doelpunt. Dat speelt wel door mijn hoofd. Maar ik moet het relativeren. Dit is al heel mooi om mee te maken. Je debuut maken is prachtig.” Dekker mag mee op trainingskamp naar Spanje. Hetzelfde geldt voor Lopes Cabral: “Tijd om me te bewijzen. We worden gesteund door alle spelers, dus dat geeft een goed gevoel en vertrouwen.”

Bron: Soccernews.nl

20140105-213115.jpg

You must be logged in to post a comment Login