Nieuws

DEFINITIEF COMPETITIESCHEMA BEKEND 

on

De KNVB heeft donderdag het definitieve speelschema van de Eredivisie seizoen 2017-2018 gepresenteerd. Eerder deze week werd het conceptprogramma al naar buiten gebracht, nu zijn alle wedstrijden, speeldagen en aanvangstijden definitief vastgelegd. De eerste competitiewedstrijd van Feyenoord tegen FC Twente op zondag 13 augustus begint om 14:30 uur..

Een week na de seizoensouverture wacht voor het team van trainer Giovanni van Bronckhorst de eerste stadsderby. Op zondag 20 augustus staan Excelsior en Feyenoord vanaf 12:30 uur tegenover elkaar in Kralingen.

.

Van de zeventien thuiswedstrijden speelt Feyenoord er elf op zondag, waarvan zeven om 14:30 uur. Vier thuisduels worden op zaterdagavond gespeeld, terwijl er ook twee midweekse wedstrijden in De Kuip op het programma staan. Op woensdag 13 december tegen sc Heerenveen en op donderdag 8 februari 2018 tegen FC Groningen (beiden om 20:45 uur).

.

Een week voor de start van de Eredivisie speelt Feyenoord als landskampioen de wedstrijd tegen bekerwinnaar Vitesse om de Johan Cruijff Schaal. Het duel om de eerste prijs van het nieuwe seizoen wordt gespeeld in De Kuip en begint om 20:00 uur.

.

Het definitieve speelschema Eredivisie 2016-2017 inclusief alle aanvangstijden vind je hier.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login