Nieuws

Deel van stadion donderdag vanaf 16:00u geopend

on

Feyenoord biedt supporters komende donderdag een extra gelegenheid om gezamenlijk toe te leven naar de Europese kraker tegen FC Porto. Aan de Olympiazijde van het stadion opent De Vereeniging al vanaf 16:00 uur de deuren.

Supporters die vóór 17:00 uur binnen de stadionpoorten zijn, ontvangen één gratis consumptiemunt en maken kans op een gesigneerd Feyenoord-shirt. Bovendien heb je daardoor minder kans op files en wachtrijen voor de stadionpoorten.

De eerste thuiswedstrijd in de Europa League begint donderdag al om 18:55 uur. Om die reden is De Vereeniging eerder open en is er een speciaal ‘Europees programma’.

Toegang
De poorten 42 t/m 44 zijn geopend en op vertoon van je wedstrijdkaart kun je bij de reguliere openingstijd van het stadion door de stadionscheidingen je plaats opzoeken. Alle consumpties – dus ook bij de foodtrucks – kunnen worden betaald met reguliere wedstrijdmunten. Vanaf 17:25 uur (anderhalf uur voor de aftrap) is het hele stadion geopend.

Programma
DJ Robin zal van 16:00 tot 18:45 uur voor de muzikale omlijsting zorgen en er zijn extra foodtrucks aanwezig, zodat iedereen een goede bodem kan leggen voor een heerlijk Europees avondje.

Gesigneerd shirt
Kom op tijd naar De Kuip, zodat je niet in de rij hoeft te staan en je als een van de eersten binnen bent. Bovendien maak je op die manier kans op een gesigneerd Feyenoord-shirt.

Kom ook!
Nog geen kaarten voor donderdag maar wil je er wil graag bij zijn? Bestel dan hier jouw tickets voor Feyenoord – FC Porto.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login