Nieuws

De Wolf fleurt ouderen op met bloemetje

on

John de Wolf heeft een aantal oudere inwoners van Woerden een mooie dag bezorgd. De assistent-trainer van Feyenoord 1 verraste ze afgelopen week namelijk met een bloemetje.

‘Veel ouderen zijn zeker nu eenzaam,’ vertelt De Wolf. ‘Ze komen nauwelijks meer buiten uit angst voor het coronavirus. Dus we merkten in het begin vaak wat terughoudendheid bij het openen van de deur.’

‘Maar als die deur eenmaal open was, zag je gelijk een big smile,’ vervolgt hij. ‘Het doet ze echt wat. Een bloemetje is een klein gebaar, maar het had eigenlijk overal groot effect. En je houdt er zelf ook een goed gevoel aan over.’

De verrassingsactie, die niet alleen in Woerden maar ook in Gouda werd uitgevoerd, was een initiatief van rapper Ali B, een sierbloemenbedrijf en de ANBO. Bij laatstgenoemde vijftigplussers- en seniorenorganisatie was De Wolf een tijdlang betrokken als ambassadeur.

#KrachtvanElkaar
Feyenoord is een club van daden. Die zijn juist nu nodig. Heb jij ook een mooi initiatief voor een ander? Deel het dan op social media met de hashtags #KrachtvanFeyenoord en #KrachtvanElkaar en vind jezelf terug op onze website!

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou