Nieuws

De Wolf: ‘Elk elftal heeft een type Immers nodig, iemand die nooit verzaakt’

on

Lex Immers valt waarschijnlijk buiten de boot bij Feyenoord. Trainer Giovanni van Bronckhorst kiest voor een andere invulling van het middenveld en dat verbaast twee oud-spelers van de club.
Harry van der Laan, nu analist en voormalig speler van ADO Den Haag en Feyenoord, spreekt in het Algemeen Dagblad de situatie rond Immers. Vorig jaar werd hij op een moment echt gemist. “In die periode heeft hij ook enorme complimenten gehad van Fred Rutten. Het was de eerste naam die ze opschreven. Daar was Van Bronckhorst als assistent-trainer natuurlijk nadrukkelijk bij betrokken. Daarom verbaast het mij toch wel dat hij hem nu passeert.”
Gio speelt nu met de punt naar achteren. “Dat is nadelig voor Immers, die toch meer een aanvallende en scorende middenvelder is.” John de Wolf haakt in: “Het is een karakterjongen, die vecht zich nog wel terug. Hij heeft zijn meerwaarde voor Feyenoord de afgelopen drie jaar wel bewezen. Elk elftal heeft een type Immers nodig. Iemand die nooit verzaakt. Op papier ziet het middenveld met deze drie jongens er goed uit, maar er zit soms een heel verschil tussen theorie en praktijk.”
“Immers is een hele degelijke speler, maar ik kan wel begrijpen dat de trainer wil doorselecteren”, vervolgt Van der Laan. “Immers zal heus wel speelminuten maken, maar als een reserverol dreigt, gaat hij misschien ook naar het buitenland kijken. Hij heeft al eerder aangegeven daar open voor te staan. Als Feyenoord daar een leuke transfersom voor kan vangen, gaat Immers toch als een kleine held de Kuip uit. Hij is toch wel geliefd geworden de laatste jaren.”

Bron: voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login