Nieuws

De Vrij: “Ze waren ons aan het opwachten”

on

Feyenoord versloeg zondag PSV in De Kuip met 2-1. Maar na afloop ging het vooral over wat er buiten het veld gebeurde: een opstootje in de catacomben.

“Volgens mij waren ze ons aan het opwachten”, zegt Feyenoord-aanvoerder Stefan de Vrij. “Ik kwam boven en ineens zag ik geduw en getrek.”
“Ik zag ook een camera die heen en weer ging. Het verstandigste is om op zo’n moment iedereen de kleedkamer in te krijgen en daar verder niet op in te gaan.”
“Maar het ging zo snel. Je moet het natuurlijk niet groter maken dan het is, maar ik heb ik dit nooit eerder meegemaakt.”
Hard maar fair

In de wedstrijd werd er bij vlagen al hard gespeeld, maar volgens De Vrij veranderde in de slotfase pas de sfeer.
“Er waren vanaf het begin veel duels, benen werden niet teruggetrokken. Dat hoeft ook niet in zo’n wedstrijd. Het moet hard zijn, maar ook fair. Dat ging goed. Pas in de slotfase liep het uit de hand.”

“Er leek het een en ander aan de hand te zijn tussen Jeremain Lens en Joris Mathijsen. Wat er precies gebeurd is, weet ik niet. Dat moet je aan de betrokkenen vragen.”

De Vrij voelde in die slotfase dat de buit binnen was voor Feyenoord, dat in de 68e minuut door Graziano Pellè op 2-1 kwam.
“In de eerste helft misten we de overtuiging dat we niet voor PSV onderdoen. Na rust zaten we er wel bovenop. We gingen voor elkaar door het vuur. Dat maakt ons ons ook zo sterk. Het was alsof het het geloof bij hen steeds verder wegebde.”

Bron: nusport.nl

You must be logged in to post a comment Login