Nieuws

De Vrij wordt morgenvroeg medisch gekeurd

on

Lazio heeft Stefan de Vrij te pakken. Al voordat het WK 2014 begon spraken de Italianen met de 22-jarige verdediger, die overtuigd raakte van i Biancocelesti en hen hun jawoord gaf. Daarna begon pas het financiële gevecht met Feyenoord, dat meerdere biedingen vanuit Rome afwees. Inmiddels ligt er een akkoord op tafel tussen de clubs.

De Telegraaf stelde maandagochtend dat De Vrij voor 8,5 miljoen euro Feyenoord inruilt voor Lazio. Dat is een paar miljoen euro boven de eerste bieding van de Serie A-club en voor Feyenoord is het een acceptabel bedrag, voor een verdediger die nog maar een eenjarig contract had bij de club. Lazio deelt maandag vast mee dat het De Vrij in de loop van dinsdag zal presenteren.

“De Vrij arriveert vanavond op luchthaven Fiumicino en zal morgenochtend om 08.00 uur zijn medische keuring ondergaan in de Paideia-kliniek”, stelt zegsman Stefano de Martino. “We verwelkomen met groot plezier de allerbeste verdediger van het WK. Hij is een aanwinst op internationaal niveau”, voegt De Martino er trots aan toe.

Bron: Voetbalzone.nl

20140728-180357-65037948.jpg

You must be logged in to post a comment Login