Nieuws

De Vrij wil dat Feyenoord weer in gesprek gaat met Lazio

on

Stefan de Vrij heeft het helemaal gehad met de afwachtende houding van Feyenoord. De verdediger heeft de clubleiding gevraagd om zo snel mogelijk weer in gesprek te gaan met SS Lazio over een transfer, meldt Il Messaggero.

De Vrij ziet een transfer naar de Italiaanse subtopper helemaal zitten en is van mening dat Lazio de perfecte tussenstap vormt richting een echte topclub. De centrale verdediger heeft zelfs al ingestemd met een vijfjarig contract, waarbij hij in eerste instantie 1,1 miljoen euro per jaar gaat verdienen. Dat salaris zal elk jaar met enkele tonnen stijgen.

Feyenoord heeft een eerste bod van Lazio ter waarde van ruim vijf miljoen euro afgewezen en weigert sindsdien met de Romeinen te onderhandelen. De Rotterdammers willen liever wachten tot na het WK in de hoop dat meer clubs zich zullen melden. De Vrij is daar absoluut niet blij mee en heeft via zijn zaakwaarnemer aan technisch directeur Martin van Geel laten weten dat hij wil dat beide clubs zo snel mogelijk weer rond de tafel gaan zitten.

Hoewel De Vrij dolgraag naar Lazio wil verkassen, is de kans op een transfer nog altijd klein. Feyenoord eist door de goede prestaties van de mandekker op het WK namelijk een bedrag van tien miljoen euro, terwijl het contract van de rechtspoot over een jaar afloopt. De kans is klein dat Lazio een dergelijk bedrag wil en kan betalen.

Bron: Soccernews.nl

20140623-135551-50151153.jpg

You must be logged in to post a comment Login