Nieuws

De Vrij: ‘Wij bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd’

on

Stefan de Vrij en Jean-Paul Boëtius keken na afloop van het duel tussen Feyenoord en Vitesse (1-1) teleurgesteld terug op de puntendeling. De Rotterdammers verzuimden vrijdagavond een tik uit te delen aan de Arnhemse concurrent.

Bij een overwinning was Feyenoord over Vitesse heen geklommen, maar zover kwam het uiteindelijk niet. De Vrij toonde zich realistisch. “Vitesse had het betere van het spel, zonder dat ze gevaarlijk werden. Ze hadden meer balbezit, maar wij hadden de beste kansen”, aldus de verdediger in gesprek met VoetbalPrimeur.

De Vrij beseft dat het verschil met koploper Ajax zondag op kan lopen tot tien punten, wanneer de Amsterdammers winnen bij FC Utrecht. Een landstitel, waar het Legioen al zo lang naar hunkert, is dan verder weg dan ooit. “Voor jullie journalisten gaat het steeds om de titel, maar wij kijken daar heel anders naar”, meent de Oranje-international. “Natuurlijk hebben we die ambitie uitgesproken, maar wij bekijken het gewoon steeds van wedstrijd tot wedstrijd.”

“Niet in geslaagd het gat te dichten””Onze focus ligt daar nu niet op. We willen gewoon scherp trainen en er de volgende wedstrijd weer staan. Dinsdag wacht een uitwedstrijd bij Roda JC, die zijn thuis altijd heel sterk. Maar wij reizen gewoon met vertrouwen af naar Limburg en gaan daar op jacht naar drie punten.”

Ook aanvaller Jean-Paul Boëtius beseft dat de titelaspiraties even in de ijskast zijn gezet. “Het is nu afwachten wat Ajax doet, hopelijk blijft de marge zo klein mogelijk. Dit was een cruciale wedstrijd, we zijn er niet in geslaagd om het gat te dichten. Dat is teleurstellend”, aldus de linksbuiten.

Bron: voetbalprimeur.nl

20140201-130004.jpg

You must be logged in to post a comment Login