Nieuws

De Vrij voert gesprekken met Champions League-deelnemer Schalke 04

on

Schalke 04 krijgt na Klaas-Jan Huntelaar mogelijk nog een Nederlander in dienst. De Duitse club heeft meerdere gesprekken gevoerd met Stefan de Vrij, zo weet SoccerNews.nl. De verdediger van Feyenoord staat open voor een transfer naar Gelsenkirchen, maar van een akkoord is nog geen sprake. Ook de clubs hebben nog geen overeenstemming bereikt.

De Vrij heeft een wisselend seizoen achter de rug, maar wordt toch aan talrijke buitenlandse clubs gelinkt. De namen van Fiorentina, AS Roma en Liverpool passeerden de afgelopen weken de revue, terwijl Louis van Gaal de 22-jarige international zou willen meenemen naar Manchester United. Nu heeft echter ook Schalke zich gemengd in de strijd om de mandekker, wiens contract in De Kuip doorloopt tot medio 2015.

Het lijkt in ieder geval zeker dat De Vrij deze zomer de Eredivisie verlaat. Feyenoord kan nu nog een transfersom ontvangen voor de ex-aanvoerder, die al sinds zijn tiende uitkomt voor de volksclub. Als de keuze op Schalke valt, is De Vrij verzekerd van Champions League-voetbal. De club eindigde dit seizoen op de derde plek in de Bundesliga en kwalificeerde zich daardoor direct voor de groepsfase. Naar verwachting vertrekken ook Graziano Pellè en Daryl Janmaat deze zomer uit Rotterdam-Zuid.

Bron: Soccernews.nl

20140512-220649.jpg

You must be logged in to post a comment Login