Nieuws

De Vrij na trainingsweek in Ermelo: “We zijn met z’n allen beter geworden”

on

Stefan de Vrij is blij dat de trainingsweek in Ermelo succesvol is verlopen. Trainer Ronald Koeman probeerde met Feyenoord een gevarieerdere opbouw van achteruit te trainen en de Rotterdammers oefenden driemaal tegen amateurverenigingen uit de regio.

Volgens De Vrij was het een nuttige fase in de voorbereiding. “We hebben veel tijd met elkaar doorgebracht. Het was een goede trainingsweek waarin we hard hebben gewerkt en beter zijn geworden”, zo vertelt De Vrij voor de camera van RTV Rijnmond.

De trainingsweek werd zaterdag afgesloten met een zege op hoofdklasser ASWH (0-5) “We wilden in een hoog tempo spelen, vroeg druk zetten en proberen om veel kansen te creeeren. Dat is deels gelukt, maar de omstandigheden waren met een heel stroef veld ook niet ideaal, waardoor het moeilijk werd om in een hoog tempo te spelen. Maar iedereen heeft zich volledig ingezet en dat is ook belangrijk”, aldus De Vrij.

Op persoonlijk vlak heeft de Oranje international een belangrijke doelstelling voor zichzelf. “Ik moet constanter worden en nog vaker een hoog niveau halen. Dat is me het afgelopen seizoen niet altijd gelukt en dit is zeker voor verbetering vatbaar”, zo besluit de Feyenoorder zijn verhaal.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login