Nieuws

De Vrij: “Ik ga horen wat Feyenoord van plan is”

on

Stefan de Vrij is van plan om de gesprekken met Feyenoord met betrekking tot het verlengen van zijn contract af te wachten. De verdediger, die momenteel nog een contract heeft tot medio 2014, vertelde dat in gesprek met Voetbal International.

“Het idee komt van de club, dus ik ga horen wat Feyenoord van plan is”, liet De Vrij weten. “Ik heb niet veel haast. Natuurlijk sta ik open voor een langer verblijf, anders heeft het niet eens zin te gaan praten. Alleen sta ik wél op een kruispunt. Bij het Nederlands elftal zie en voel ik dat er een ander niveau is en daar wil ik ooit naartoe. Nu nog niet, maar je weet nooit hoe het bijvoorbeeld over een half jaartje is, of een jaar.”

Over de ontwikkeling die de mandekker heeft doorgemaakt, is hij tevreden. “Ik ben er trots op. Die aanvoerdersband bij Feyenoord geeft mij veel vertrouwen, want het is best een grote verantwoordelijkheid. Ik ben een soort boegbeeld van de club. Als er iets speelt, moet ik Feyenoord naar buiten toe vertegenwoordigen. Ik vind dat ik dat steeds beter doe. Je kunt me niet meer vergelijken met die jongen die ik nog maar een jaar geleden was. Wat dat betreft spiegel ik me graag aan Ron Vlaar, aan hoe hij eerst was als aanvoerder en vorig jaar wegging: als een echte leider. Ik hoop dezelfde ontwikkeling door te maken”, besloot De Vrij.

Bron: soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login