Nieuws

De Vrij: “Het was niet om aan te zien”

on

Feyenoord-aanvoerder Stefan de Vrij erkent dat het spel van de Rotterdammers niet om over naar huis te schrijven is. De ploeg van Ronald Koeman won vrijdagavond in eigen huis weliswaar met 1-0 van VVV-Venlo, maar dat was allerminst overtuigend.

De Vrij weet dat het beter moet, maar ziet ook het belang van de behaalde drie punten. “Het was vandaag niet om aan te zien en dan hoop je toch dat we die goal nog maken. Gelukkig gebeurt dat ook. In deze fase van de competitie tellen alleen de punten”, vertelt de verdediger na afloop aan Eredivisie Live.

Door de zege doen de Rotterdammers nog volop mee in de titelstrijd. “We moeten vanaf nu alles winnen om bovenin mee te blijven doen”, gaat De Vrij verder. “Vanavond (vrijdag, red.) en vorige week tegen sc Heerenveen (2-0 verlies) waren het moeilijke wedstrijden voor ons, maar ik denk dat we gewoon vertrouwen moeten houden.”

Feyenoord gaat volgend weekeinde op bezoek bij RKC Waalwijk. “Volgende week is het weer een andere wedstrijd en dan moeten we ook laten zien dat we wél heel goed kunnen voetballen”, zo besluit de Oranje-international zijn verhaal.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login