Nieuws

‘De Vrij geeft voorkeur aan Manchester United’

on

Stefan de Vrij moet de eerste aankoop worden van Louis van Gaal bij Manchester United. De verdediger van Feyenoord leek op weg naar SS Lazio, maar de voorkeur van de international gaat nu uit naar een hereniging met de voormalige bondscoach van het Nederlands elftal, meldt The Sunday Mirror Sport.

De nieuwe trainer/coach van de Engelse topclub zou een transfersom van ongeveer twaalf miljoen euro reëel vinden voor de verdediger van Feyenoord. De Vrij maakte een zeer sterke indruk tijdens het WK in Brazilië met het Nederlands elftal. Oranje wist tijdens het laatste WK beslag te leggen op de bronzen plak.

Volgens de berichtgeving in de Engelse krant was De Vrij niet de eerste keuze van Manchester United. De club hoopte in eerste instantie Mats Hummels over te kunnen nemen van Borussia Dortmund, maar de Duitsers wensten geen medewerking te verlenen aan een transfer.

De in Ouderkerk aan den IJssel geboren verdediger kwam tot dusver tot 135 competitiewedstrijden in dienst van Feyenoord. Tijdens het WK was hij alle zeven wedstrijden zeker van een basisplaats in het elftal van Oranje.

Bron: Voetbalprimeur.nl

20140720-093538-34538838.jpg

You must be logged in to post a comment Login