Nieuws

De Vrij en Schaken lijken fit voor Klassieker

on

Stefan de Vrij en Ruben Schaken lijken klaar voor de Klassieker van aanstaande zondag tegen Ajax. Het tweetal is hersteld van hun blessure en trainde vrijdag tijdens de besloten training volledig mee met groep, zo vertelde trainer Ronald Koeman vrijdagmiddag. Indien beide spelers ook de afsluitende training van komende zaterdag goed doorstaan, zijn ze klaar om in het competitieduel met de Amsterdammers hun rentree te maken in het eerste elftal.

De Vrij, die in de Europese uitwedstrijd tegen Sparta Praag op donderdag 30 augustus een hamstringblessure opliep, maakte afgelopen maandag in de wedstrijd van Jong Feyenoord/Excelsior tegen Jong FC Groningen al zijn rentree op het veld. Schaken raakte tijdens zijn debuut voor het Nederlands elftal op vrijdag 12 oktober geblesseerd aan zijn knie en vreesde aanvankelijk voor langere tijd buitenspel te staan, maar de aanvaller hervatte deze week alweer de veldtraining.

Koeman kan tegen Ajax naast de langer geblesseerden Erwin Mulder en Sekou Cissé niet beschikken over Terence Kongolo. De verdediger is niet fit genoeg om te spelen. Op het drietal na kan de oefenmeester beschikken over een fitte selectie. De competitiewedstrijd tegen Ajax begint aanstaande zondag om 12.30 uur en is volledig uitverkocht.

Bron: feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login