Nieuws

De Vrij: ‘Dit voelt als mijn beste periode van het seizoen’

on

Stefan de Vrij lijkt net op tijd weer in vorm te zijn geraakt. De verdediger van Feyenoord kreeg in het lopende seizoen te maken met de nodige kritiek vanwege zijn wisselvallige spel, maar doet het de laatste weken goed in de defensie van de Rotterdammers. Met het WK in aantocht betekent dat goed nieuws voor De Vrij: “Dit voelt als de beste periode van mijn seizoen”, stelt hij tevreden vast.

De negenvoudig international van het Nederlands elftal weet dat hij dit seizoen pieken en dalen heeft gekend. “Die kritiek was nieuw, zeker de hoeveelheid”, zegt De Vrij in het Algemeen Dagblad. “Maar ik heb het idee dat mijn prestaties dit seizoen een stijgende lijn vertonen. Ik begon slecht, maar heb mij hersteld. Zeker na de winterstop speel ik constant.”

Oranje speelde vorige maand nog een oefeninterland tegen Frankrijk, maar De Vrij zat toen niet bij de selectie van bondscoach Louis van Gaal. De keuzeheer lijkt er nog niet helemaal uit te zijn wie hij voor zijn achterhoede mee zal nemen naar Brazilië: Ron Vlaar lijkt de enige zekerheid te zijn in het hart van de defensie. De Vrij hoopt dat hij naast zijn oud-ploeggenoot bij Feyenoord mag gaan spelen.

Bron: voetbalzone.nl

20140404-093411.jpg

You must be logged in to post a comment Login