Nieuws

De Vrij binnenkort in gesprek met Feyenoord

on

Stefan de Vrij kan op korte termijn een uitnodiging voor een gesprek met de clubleiding van Feyenoord in zijn postvakje verwachten. De Rotterdammers willen na de jaarwisseling met de verdediger om de tafel gaan.

De Vrij is in het bezit van een contract tot medio 2014. Feyenoord wil de aanvoerder, die zich stormachtig heeft ontwikkeld, belonen en de termijn van zijn verbintenis verlengen. `In januari openen we de gesprekken met Stefan de Vrij`, aldus technisch directeur Martin van Geel in De Telegraaf.

Van Geel laat zich ook uit over Tonny Vilhena, die momenteel weinig aan bod komt. “Maar dat heeft niks met zijn contract te maken.” Intussen wordt wel over verlenging gesproken. “Tonny’s contract loopt pas in 2014 af. We zijn met hem, zijn vader en zijn zaakwaarnemer Raiola constructief in gesprek.”

“Dat hij als jeugdig talent even niet speelt, is een beslissing van de trainer. Na het debuut bij een grote club duurt het soms even voordat je definitief doorbreekt. Ronald Koeman heeft voor Feyenoord tot nu toe vaak gekozen voor Clasie, Leerdam en Immers. Dat kan nu veranderen”, aldus Van Geel, die weet dat Leerdam voorlopig weinig aan spelen zal toekomen. De middenvelder wil niet verlengen en wordt daarom over het hoofd gezien.

Bron: Voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login