Nieuws

De Telegraaf: ‘Fraser zou Advocaat na dit seizoen moeten opvolgen’

on

Clubwatcher Marcel van der Kraan schrijft in De Telegraaf dat het geen uitgemaakte zaak meer is dat Dirk Kuyt de opvolger van Dick Advocaat zou worden als nieuwe hoofdcoach van Feyenoord. L

De clubwatcher schrijft: “De Rotterdammers zoeken na dit seizoen een opvolger voor Dick Advocaat, die herhaaldelijk heeft laten weten dat hij na deze voetbaljaargang echt een punt achter zijn loopbaan zet. Alleen als Advocaat een zéér succesvol seizoen zou meemaken met Feyenoord is er bij de leiding van de Stadionclub nog hoop dat ze hem zouden kunnen verleiden tot nog één verlenging.”

Dirk Kuyt heeft er echter voor gekozen om voorlopig geen elftal te coachen en vindt het zowel in zijn privé- als werksituatie prettig om een tijdje uit de schijnwerpers te blijven.

Henk Fraser wordt door de krant naar voren geschoven als mogelijke opvolger van Dick Advocaat. Fraser speelde vorig seizoen met Sparta 2-2 gelijk, doordat Feyenoord in de allerlaatste seconde de gelijkmaker binnenschoot. Dit seizoen wilde Fraser verrassen door zijn opstelling aan te passen aan de Kuipbewoners. Dit resulteerde wederom in een gelijkspel (1-1).

Henk Fraser ligt nog tot de zomer van 2022 vast bij Sparta. Echter zou volgens De Telegraaf in het twee maanden terug verlengde contract een clausule zitten dat hij na dit seizoen zou kunnen vertrekken. Echter moet er dan wel een afkoopsom worden betaald, maar die is volgens ingewijden voor elke club in de topvijf moeiteloos op te hoesten.”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login