Nieuws

De NS laat woensdag extra treinen rijden

on

De NS laat aanstaande woensdag voor de openingswedstrijd van Feyenoord tegen Real Sociedad extra treinen stoppen op station Rotterdam Stadion. Supporters die met de trein naar De Kuip komen, stappen dus uit voor de deur.

De vertrektijden van de treinen zijn kort van te voren te checken op www.ns.nl, of raadpleeg de affiches op de NS stations rond De Kuip voor vertrektijden van deze extra treinenstops naar Rotterdam Stadion.

Vervoerbewijs
Sinds 9 juli is reizen per trein alleen mogelijk met een OV-chipkaart nodig. Heb je een NS-abonnement? Dan kun je die ook als OV-Chipkaart in de trein gebruiken. Maak dan wel eerst jouw kaart geschikt voor reizen op saldo. Kijk op www.ns.nl/OV-Chipkaart voor meer informatie.

Reis je niet zo vaak per trein? Dan kun je ook een eenmalige chipkaart kopen bij de kaartautomaat of balie. Wil je niet in de rij staan bij de kaartautomaat of balie? Koop dan van tevoren een treinkaartje. Je kunt namelijk ook reizen op een E-ticket. Je regelt dit gemakkelijk en snel via www.ns.nl/eticket.

Gratis met de tram
Feyenoord-supporters kunnen drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is ook woensdag geldig op vertoon van een seizoen- of wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

Heb je nog geen kaart voor de openingswedstrijd van Feyenoord tegen Real Sociedad? Bestel die dan nu via www.feyenoord.nl/tickets. Seizoenkaarthouders hebben op vertoon van hun seizoenkaart automatisch toegang tot dit duel.

Feyenoord tegen Real Sociedad wordt woensdag om 20.00 uur gespeeld in De Kuip.

Bron: Feyenoord.nl

20140721-161510-58510102.jpg

You must be logged in to post a comment Login