Nieuws

De Mos: ‘Feyenoord is voor mij kampioenskandidaat nummer één’

on

Waar Arnold Bruggink Ajax als zijn nummer één titelkandidaat ziet, noemt Aad de Mos Feyenoord als grootste kanshebber. De Rotterdammers maken volgens de oud-trainer van onder meer Ajax en Vitesse de meeste kans op de titel dit jaar.

Op dit moment staat FC Twente bovenaan in de Eredivisie. “Twente heeft een leuk ploegje. Ze spelen om een doelpunt te maken. Maar de volwassenheid en het besef dat nodig is om kampioen te worden ontbreekt. Dat zag je in de wedstrijd tegen PSV waarin ze met 2-1 voorkwamen maar de overwinning er niet uit konden slepen. Bij Feyenoord is die volwassenheid en het besef er wel, ze zijn ook al twee keer heel dichtbij de titel geweest. Feyenoord is daarom voor mij kampioenskandidaat nummer één”, zegt De Mos tegen NUsport.

“Het dipje hebben ze al gehad, Twente krijgt dat nog. En Feyenoord heeft de entourage van De Kuip, thuis winnen ze bijna alles. En ik vind het een goede keuze om Graziano Pellè aanvoerder te maken. Hij heeft echt die drang om kampioen te worden. Pellè is ook zo belangrijk voor dit elftal. Hij scoort altijd. En hij verricht verdedigend veel goed werk bij de spelhervattingen, die vorig jaar het probleem waren”, besloot de Hagenaar.

Bron: Soccernews.nl

20131007-175854.jpg

You must be logged in to post a comment Login