Nieuws

De Kuip vanavond vanaf 17.30u geopend

on

De Kuip is maandag (vandaag) vanaf 17.30 uur geopend voor supporters die de wedstrijd van Jong Feyenoord/Excelsior tegen Jong Vitesse om het algeheel kampioenschap bij de beloften willen bezoeken. De Feyenoord-supporters kunnen plaatsnemen op de Olympiatribune (parterre vak Z en eerste ring vak P, O, N, B, C en D). Toegang tot het stadion geschiedt via de poorten 45 tot en met 52. Hou daarbij rekening met fouillering.
Feyenoord verzoekt alle supporters om op tijd naar het stadion te komen, zodat alle bezoekers voor het begin van de wedstrijd een plaats hebben in het stadion. De aftrap van de wedstrijd is om 18.30 uur. De toegang tot het stadion is gratis.

De kampioenswedstrijd wordt door Feyenoord georganiseerd, wat betekent dat de club verantwoordelijk is voor het verloop. Op het bezoek van de wedstrijd zijn, evenals bij wedstrijden in de Eredivisie, de gedragsregels van Feyenoord en het Reglement van orde KNVB van kracht. Het voorhanden hebben van en/of afsteken van vuurwerk is dan ook niet toegestaan.

Feyenoord bedankt alle supporters die maandag naar De Kuip komen bij voorbaat voor hun positieve steun aan Jong Feyenoord/Excelsior!

Bron: Feyenoord.nl

20140512-132406.jpg

You must be logged in to post a comment Login