Nieuws

De Kuip opent uniek Zomerterras

on

Lunchen, borrelen en dineren met een perfect uitzicht op het veld? Vanaf 1 juli 2020 is dit mogelijk op het nieuwe Zomerterras dat speciaal in De Kuip wordt opgebouwd.

Met ruim 800m2 biedt het (overdekte) terras veel ruimte aan supporters die na lange tijd weer De Kuip en het veld van dichtbij willen aanschouwen. Vak X heeft een metamorfose ondergaan en wordt tijdelijk een terras waar – naast het eten – de sfeer in De Kuip te proeven is. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de maatregelen van het RIVM.

Rondleidingen
Supporters die een rondleiding hebben geboekt, kunnen hun bezoek aan het stadion een extra beleving geven. Na de blik achter de schermen kan het bezoek aan het stadion culinair worden afgesloten met een bezoek aan het Zomerterras.

Reserveren
Het terras is 7 dagen per week geopend en dit betekent tegelijkertijd De Brasserie tijdelijk gesloten is. Doordeweeks is het Zomerterras van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 23:00 uur open voor bezoekers. Op zaterdag en zondag is het terras tussen 10:00 uur en 23:00 uur toegankelijk. Reserveren is verplicht en mogelijk via de reserveringspagina. Het is alleen mogelijk te betalen met PIN.

.

Bron: Feyenoord.nl

Foto’s: De Kuip.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login