Nieuws

De Kuip opent poorten voor speciale takeaway

on

Supporters met grote trek en heimwee naar De Kuip zijn vanaf morgen (6 november) van harte welkom om een bezoek te brengen aan de takeaway. Het stadion opent namelijk iedere dag (met uitzondering van wedstrijddagen) tussen 16:00 uur en 21:00 uur haar poorten aan het Van Zandvlietplein voor een unieke en culinaire afhaalservice.

Een coronaproof weerzien met De Kuip is dan mogelijk door met de auto een speciale route in de Maasstraat af te leggen. Ervaar na lange tijd weer eventjes de Feyenoord-sfeer, maar nu ook nog met een heerlijk gerecht van de takeaway als extraatje.

Online eten bestellen en de menukaart bekijken kan hier.

Met het uitgebreide menu is er voor elk wat wils. Kom bijvoorbeeld langs voor de verschillende luxe burgers, hotdogs en spareribs. Wil je iets meer uitpakken? Dan is het zelfs mogelijk om een volledige borrelplank te bestellen met lekkernijen om van alles wat te proeven.

Het weerzien met De Kuip wordt nog bijzonderder met een van de speciale verrassingen. Zo krijgen de kleinste Feyenoord-supporters een gratis Feyenoord-sleutelhanger cadeau bij de kidsbox. Ook volwassenen kunnen rekenen op een leuk item. Bij een bestelling vanaf 35,- euro krijg je namelijk ook nog eens een Feyenoord-minidress cadeau. Tot slot maken alle bezoekers kans op een gesigneerd Feyenoord-shirt. Reden genoeg om snel de auto in te stappen voor een bezoek!

Breng je de komende tijd een bezoek aan takeaway De Kuip? Deel dan jouw foto met #dekuiptakeaway en laat zo zien dat je op unieke wijze eindelijk weer het stadion hebt bezocht!

Bron: DeKuip.nl

You must be logged in to post a comment Login