Feyenoordinbeeld

DE KUIP KLAAR VOOR EUROPESE KRAKER

on

Feyenoord telt af naar de aftrap van een nieuwe Europese campagne. In De Kuip is de afgelopen dagen alles in gereedheid gebracht voor het duel met Manchester United (aanvang 19:00 uur), de kraker waarmee het Europa League-seizoen van start gaat. Zo zijn in en rondom het hele stadion uitingen te zien van de Europa League, zoals op de boarding en bewegwijzering. Daarnaast zijn de parterretribunes afgedekt en zijn rondom het veld netten opgehangen, zoals Feyenoord bij het bekendmaken van de maatregelen voor de Europese thuisduels al had aangekondigd.

.

Direct na de loting voor de groepsfase van het toernooi vond overleg plaats tussen Feyenoord en de UEFA, waarin de door de club getroffen maatregelen met de Europese voetbalbond zijn besproken. Direct na Feyenoords laatste thuisduel met ADO Den Haag van afgelopen zondag is in De Kuip gestart met het vastzetten van palen en het bevestigen van de netten.

.

Daaropvolgend kwamen volgens afspraak dinsdag en woensdag Nederlandse en Engelse televisieploegen langs in De Kuip, om te beoordelen of Feyenoord – Manchester United ondanks de geplaatste netten goed in beeld kan worden gebracht voor de miljoenen televisiekijkers over de hele wereld.

.

Tijdens deze inspectie is in gezamenlijkheid gezocht naar een juiste combinatie van enerzijds het risico beperken dat er toch weer iets kan gebeuren en anderzijds het mogelijk maken van een goede tv-verslaggeving. Om die reden zijn woensdag drie palen en de netten aan de Olympiazijde van het stadion weggehaald. De rest is intact gebleven.

.

Voor Feyenoord – Manchester United zijn 26.000 kaarten (passe-partouts) beschikbaar voor seizoenkaarthouders en Legioenleden. Het duel is nog niet uitverkocht, wat betekent dat zij zich vandaag nog kunnen verzekeren van toegang tot zowel de wedstrijd van vanavond als de overige twee thuisduels in de Europa League. Passe-partouts zijn verkrijgbaar via www.feyenoord.nl/ticketshop.

.


Bron: Feyenoord.nl

Foto’s: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login