Nieuws

De Kuip hervat rondleidingen stadion en Feyenoord Museum

on

Alle rondleidingen in De Kuip worden vanaf woensdag 3 juni hervat en het stadion is dan weer (gedeeltelijk) toegankelijk voor bezoekers. Uiteraard wordt er rekening gehouden met het coronavirus door de maatregelen en richtlijnen van het RIVM te volgen.

Supporters die De Kuip lange tijd hebben gemist hoeven niet langer te treuren, want het is binnenkort weer mogelijk om het stadion van dichtbij te bewonderen. Bezoekers van de rondleidingen krijgen een uniek kijkje achter de schermen en er gaan deuren open die normaal gesloten blijven. Daarnaast mag een bezoek aan het Feyenoord Museum en de belangrijkste prijzen uit de clubhistorie niet ontbreken.

Het is vanaf vandaag weer mogelijk om een rondleiding te boeken via de website van De Kuip. Dus heb je het stadion ook zo gemist of ben je nog op zoek naar een leuke activiteit (voor kinderen)? Klik hier om een plek te reserveren in één van de rondleidingen. 

Om de rondleidingen zo veilig mogelijk te laten verlopen, zijn er verschillende maatregelen getroffen die voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Zo geldt voor de rondleiders en bezoekers dat zij minimaal de inmiddels bekende 1,5 meter afstand moeten houden tussen personen. Daarnaast werkt De Kuip met een tijdslot om drukte te voorkomen.

Onbetaalde reserveringen die voor de hervatting zijn geboekt, dienen online opnieuw te worden gemaakt via deze link. Mocht je eerder een rondleiding hebben gereserveerd en betaald, dan raden wij je aan contact op te nemen met Service & Tickets.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login