Nieuws

De Kuip: Drank en snacks in prijs verhoogd

on

Vanavond om 21:00 uur speelt Feyenoord de TOTO KNVB Beker-wedstrijd tegen PEC Zwolle. We zien jou graag weer in De Kuip voor een mooie voetbalavond.

Toegang
Om de toestroom te versoepelen en de wachtrij te verkorten, kan je bij deze wedstrijd door elke poort (behalve poort 25, Entree Maasgebouw en het uitvak) het stadion binnen. Je hoeft dus geen gebruik te maken van de poort die op jouw ticket staat. De poorten van het stadion zijn vanaf 19:30 uur geopend, anderhalf uur voor de aftrap. Klik hier voor een plattegrond van De Kuip. De loketten van Service & Tickets zijn al geopend vanaf 13:00 uur. 

Werkzaamheden aan de Roseknoop
Vanaf 9 januari zijn er werkzaamheden rondom het kruispunt de Roseknoop. Er zijn omleidingen voor auto, tram en bus. Houd bij je bezoek aan ons daarom rekening met een langere reistijd. Meer informatie over de werkzaamheden vind je hier. Kijk op rotterdamonderweg.nlRET.nl of je eigen verkeersapp voor actuele reisinformatie.

 

Gezond smullen
Op de Olympiazijde onder vak F en aan deMaaszijde onder vak A wordt momenteel een pilot gedraaid met een aangepast en meer gezond assortiment van o.a. vers afgebakken broodjes en panini’s, verse smoothies, salades en Italiaans flatbread. Alle supporters kunnen hier gebruik van maken, ook als je op een ander vak zit.


Entertainment
De poorten aan de blauwe zijde (40 t/m 42) gaan al om 18:30 uur open. Bij de Vereeniging draaien DJ Sven & DJ Marco voorafgaand aan de wedstrijd een ideale muzikale mix ter voorbereiding op de wedstrijd. Toegang voor iedereen met een wedstrijdkaart.

Verder is Peter Houtman eenmalig verhinderd en zal Frank Stout zijn taak als stadionspeakeruitvoeren.    

Prijsverhoging food & drinks
Vanwege de prijsstijgingen die wij doorbelast krijgen van onze leveranciers ontkomt Stadion Feijenoord er niet aan om een prijsverhoging door te voeren in de prijzen van de publiekscatering. Vanaf 1 januari wordt de prijs van bier verhoogd van €4,25 naar €4,50 voor een 0,4 liter beker. De prijzen van frisdranken worden verhoogd van €3,95 naar €4,20 voor een 0,4 liter beker. Hiernaast zijn de prijzen van snacks en chips in prijs verhoogd.

Toiletten stadion
De herentoiletten bij vak Q zijn bij deze wedstrijd gesloten in verband met de verbouwing aan de toiletgroepen. We zullen voor deze wedstrijd tijdelijk sanitaire voorzieningen plaatsen in de buurt van deze toiletgroep om dit te kunnen opvangen.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply