Feyenoordinbeeld

DE KUIP DECOR VAN LAATSTE TRAINING VOOR KLASSIEKER

on

Feyenoord werkt de afsluitende training voor de Klassieker tegen Ajax zaterdagmiddag af in De Kuip. De oefensessie onder leiding van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst begint om 14:00 uur en is toegankelijk voor pers en publiek. Stadion Feijenoord is geopend vanaf 13:30 uur en toegankelijk via poort 19 tot en met 24. Voor mindervaliden is poort 25 geopend. Zij kunnen de training bekijken vanaf Vak Z.

.

Op het bezoeken van de groepstraining zijn de huis- en gedragsregels van Feyenoord van toepassing, alsmede de standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit betekent dat het meenemen en/of afsteken van vuurwerk verboden is, net als het aanzetten tot of deelnemen aan kwetsende spreekkoren. Bij het betreden van De Kuip zal fouillering door stewards plaatsvinden.

.

Van de Gerard Meijer Tribune zal naast Vak X alleen de eerste ring geopend zijn. Daarnaast dienen W1, W2 en Vak V als familievakken. Het meenemen van eten en (non-alcoholisch) drinken is toegestaan. Op de gele sector is een verkoopcounter geopend waar supporters drinken kunnen kopen.

.

De Klassieker wordt aanstaande zondag 23 oktober om 14:30 uur gespeeld in De Kuip. Het duel is al weken uitverkocht. 

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login