Nieuws

De Jonge: ‘Een speler van Feyenoord zou hier geen rood voor gegeven zijn’

on

Feyenoord had zondag een zware dobber aan SC Cambuur. De Rotterdammers wonnen echter met 2-1 in De Kuip tegen een tiental van de Leeuwarder club. Trainer Fred Rutten bleek realistisch na de zege.

“Dit was een moeilijke, lastige wedstrijd, waarin we weinig hebben weggegeven”, was Rutten na afloop van de gewonnen wedstrijd van mening. Hij zag dat Feyenoord niet bijzonder goed speelde. “Ons spel was minder dan een paar dagen geleden tegen Heerenveen.”

Die uitspraak is aardig opvallend, gezien het resultaat tegen Heerenveen: 3-1 nederlaag. “Die wedstrijd verloren we, nu hebben we de drie punten gepakt. Daar ben ik blij mee. In deze fase van de competitie is winnen erg belangrijk.”

Henk de Jong, trainer van Cambuur, vond de zege van Feyenoord ‘verdiend’. De directe rode prent voor Bartholomew Ogbeche was in zijn ogen niet geheel terecht. “Dat was een optelsom. Ogbeche heeft de afgelopen tijd een paar vervelende overtredingen gemaakt. Ik ben er van overtuigd dat als een speler van Feyenoord deze overtreding zou hebben gemaakt er geen rood zou zijn getrokken.”

Bron: voetbalprimeur.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login