Nieuws

De Feijenoorder Jaarkalender 2013 komt eraan!

on

Feijenoorders maak u klaar; het is weer zover! De afgelopen maanden hebben vele vrijwilligers, vereenigingen, organisaties en professionals hard gewerkt aan de enige echte Feijenoord-supporters-kalender die voor de tweede maal zal verschijnen. Deze keer is het door de oprichters van De Feijenoorder bedachte concept verder uitgewerkt. En met verder bedoelen we letterlijk: we zijn deze lente en zomer de stad in gegaan. Want Feijenoord en Rotterdam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In de twaalf maanden van 2013 zie je niet alleen onze prachtige Kuip voorbij komen, maar ook diverse locaties in Rotterdam.

De Feijenoorder Jaarkalender is niet zomaar een kalender. Het is een unieke samenwerking tussen alle supportersgeledingen met organisatorische-steun van de Sportclub Feyenoord. Voor Feijenoorders. Door Feijenoorders dus! Doordat de kalenderopbrengsten van vorig jaar zijn gebruikt voor het honderd-meter lange herdenkingsdoek én de oprichtingskosten van Vereeniging De Feijenoorder kunnen we stellen dat er dit jaar nog meer plezier uit te halen valt. De jongens van FRFC1908 hebben de ontwikkelingskosten van de kalender weer geheel vrijblijvend op zich genomen, waardoor de gehele opbrengst van de kalender ten goede zal komen aan het verhogen van de samenhorigheid onder alle Feijenoorders en sfeeracties in het stadion van het TIFO-Team en FRL! Alleen de gedachte dat je direct een bijdrage levert aan de sfeer in het stadion is natuurlijk al een reden om die kalender te kopen, en dan hebben we niet niet eens gekeken naar de dames op de kalender!

Deze unieke Feijenoord-kalender – de enige noemenswaardige in zijn soort – zal binnenkort verkrijgbaar zijn via De Feijenoorder dus hou de site goed in de gaten! Naast verkoop via internet gaan de dames uiteraard ook weer rondom de wedstrijden verkopen op diverse locaties waaronder Varkenoord… Last but not least: Ladies-day komt eraan en die kunnen de dames als seizoenkaarthouder natuurlijk niet ongehoord voorbij laten gaan! De prijs van de kalender is hetzelfde gebleven als vorig jaar: 12 euro.

Bron: de feijenoorder.nl

You must be logged in to post a comment Login