Nieuws

Voorzitter De Feijenoorder: ‘Het zijn interessante beperkingen’

on

Het betaald voetbal mag waarschijnlijk vanaf 1 september weer wedstrijden spelen mét publiek in het stadion. Woensdagavond wordt duidelijk of het kabinet de adviezen van het Outbreak Management Team (OMT) daarover overneemt. Maar september is nog ver weg, en voetbalsupporters zijn bang dat maatregelen nu al vastleggen een bezoekje aan het stadion straks weinig plezier oplevert.

“We willen graag zo snel mogelijk naar het stadion. We missen het, de club heeft de inkomsten nodig, er is alles aan gelegen om zo snel mogelijk weer met publiek te spelen”, zegt Remco Ravenhorst van de supportersvereniging van Feyenoord.

De regels in het stadion zijn waarschijnlijk: niet zingen, geen spreekkoren, een derde bezetting in het stadion en natuurlijk de anderhalvemeterregel. “Dat zijn interessante beperkingen, die anderhalve meter wordt een ingewikkelde puzzel”, zegt Ravenhorst tegen Rijnmond.nl

Ravenhorst is blij dat de gesprekken eindelijk op gang komen. Hij wil zo snel mogelijk op een verantwoorde manier terug naar het stadion. Maar om nu al allle regels vast te leggen voor september… Hij zou in de Kuip toe willen naar 30 duizend seizoenskaarten en proberen al die mensen binnen te krijgen, zonder losse kaartverkoop.

You must be logged in to post a comment Login