Feyenoordinbeeld

DE EERSTE THUISWEDSTRIJDEN VAN 2017: BEN JIJ ERBIJ?

on

Feyenoord speelt later deze maand de eerste thuiswedstrijden van het jaar 2017. Op zaterdag 21 januari aanstaande komt Willem II op bezoek in De Kuip, terwijl een week later (zondag 29 januari) N.E.C. de tegenstander is. Voor beide duels zijn nog kaarten verkrijgbaar.

.

De twee thuiswedstrijden op rij volgen na het uitduel met Roda JC Kerkrade, waarmee Feyenoord aanstaande zondag de competitie hervat. Steun jij de koploper van de Eredivisie in De Kuip, waar het dit seizoen in competitieverband nog ongeslagen is? Koop dan je kaarten voor de wedstrijden tegen Willem II en N.E.C. via www.feyenoord.nl/ticketshop.

.

Ook voor alle overige thuiswedstrijden van Feyenoord na de winterstop – met uitzondering van de topper tegen PSV – is de kaartverkoop inmiddels gestart. Heracles Almelo-thuis (zondag 14 mei) is al uitverkocht, terwijl het ook met de kaarten voor de andere wedstrijden in De Kuip hard gaat. Wees er dus snel bij! Kijk op www.feyenoord.nl/ticketshop voor de wedstrijden, data en beschikbare kaarten.

.

Bron; Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login