Nieuws

Danilo maakt overstap naar Rangers FC

on

Feyenoord en Rangers FC zijn het eens geworden over de transfer van Danilo Pereira da Silva. De 24-jarige Braziliaanse spits, die vorig jaar transfervrij de overstap maakte naar Feyenoord, tekent een meerjarig contract bij de Schotse club uit Glasgow. Danilo had in De Kuip nog een contract tot medio 2026.

‘Toen ik afgelopen zomer naar Feyenoord kwam had ik me niet kunnen voorstellen dat het zo’n bijzonder jaar zou worden,’ aldus Danilo. ‘Ik ben de club en de supporters ontzettend dankbaar dat ze mij meteen in de armen hebben gesloten en ik heb iedere wedstrijd mijn best gedaan om die waardering terug te betalen. Ik ben er trots op dat ik mijn bijdrage heb kunnen leveren aan het landskampioenschap en dat ik onderdeel heb mogen uitmaken van een fantastisch team aan spelers en stafleden. Deze mooie ervaring in het shirt van Feyenoord neem ik voor altijd met mij mee.’

Danilo maakte in 2017 de oversteek van zijn geboorteland Brazilië naar Nederland waar hij, voorafgaand aan zijn overstap naar Feyenoord, voor Ajax en FC Twente actief was. Met 14 treffers in 48 officiële optredens in het shirt van Feyenoord had hij een belangrijk aandeel in het vorig seizoen behaalde landskampioenschap.

Feyenoord wenst Danilo veel succes in Schotland.

Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply