Nieuws

DAMIEN HERTOG VERTREKT NA ZEVEN JAAR BIJ FEYENOORD

on

Damien Hertog vertrekt na zeven jaar bij Feyenoord. De huidige trainer van Feyenoord Onder 19 wordt assistent van oud-Feyenoorder Mario Been, die onlangs is gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer van Apoel Nicosia op Cyprus..

Met de overgang naar de kampioen van Cyprus komt er voor Hertog een einde aan een periode van acht seizoenen Feyenoord Academy. De 42-jarige Rotterdammer begon in seizoen 2010-2011 als assistent van Jean-Paul van Gastel bij Feyenoord Onder 19, het team waarvan hij een jaar later zelf hoofdtrainer werd en waarmee hij in het seizoen 2012-2013 de landstitel veroverde.

.

In 2013 werd Hertog aangesteld als hoofd jeugdopleiding van Feyenoord, een functie die hij drie jaar bekleedde. Vorige zomer keerde hij terug op het veld, wederom als trainer van Feyenoords hoogste jeugdelftal.

.

Hertog kijkt terug op mooie jaren in Rotterdam. ‘Ik ben dankbaar voor alle kansen die de club mij in verschillende rollen heeft geboden en de ervaring die ik daarmee heb kunnen opdoen’, zegt hij. ‘Anderzijds sta ik open voor deze nieuwe uitdaging, die voor mij op dit moment een logische vervolgstap is in mijn carrière.’

.

Feyenoord gebruikt de komende tijd om te kijken hoe de positie van hoofdtrainer Feyenoord Onder 19 zal worden ingevuld.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login