Nieuws

Crowdfunding leve feyenoord 1

on

WAUW! We hadden nooit durven dromen dat we binnen 24u onze eerste doelen zouden bereiken. Waanzinnig hoeveel steun we hebben mogen ontvangen! We hebben daarom een extra project toegevoegd en we hopen dat we ook hiervoor op jullie steun mogen rekenen!

“Feyenoord, Feyenoord, wat gaan we doen vandaag. Wij gaan winnen, alleen met hoeveel is de vraag. We zullen ze laten beven, ze zullen wat beleven”​

CROWDFUNDING

We hebben jullie hulp nodig om de sfeer in De Kuip tot ongekende hoogtes te brengen! Met trots willen we drie belangrijke momenten in de geschiedenis van onze club vieren: het kampioenschap van Feyenoord, het 115-jarig bestaan van de club en de stad het ultieme Feyenoord gevoel laten uitstralen. En dat willen we doen met spectaculaire sfeeracties in ons geliefde stadion.

Het idee

Al jaren zorgt De Feijenoorder voor de meest spraakmakende sfeeracties in de voetbalwereld, beter gezegd supporterswereld. Om deze sfeeracties te bekostigen, zijn we naast het steeds groter laten worden van de vereniging, een crowdfundingcampagne gestart en we hopen dat jullie ons willen steunen.

Met jullie bijdrage kunnen we fantastische spandoeken en sfeerverhogende acties maken, die de tribunes van onze Kuip opfleuren en onze clubliefde zullen laten zien aan de wereld. 

VOOR WAT DONEER JE.

Dit gaan we samen realiseren

Laten we samen de sfeer in De Kuip ongekend maken en onze clubliefde tonen tijdens deze belangrijke momenten in de geschiedenis van Feyenoord.

We hebben drie mega projecten in gedachte.

Bij €30.000 gaan we het grootste kampioenschapdoek ooit uitrollen.

Bij €60.000 komt er, naast het grootste kampioenschapdoek ooit, ook een actie waarbij een Feyenoord spandoek op een Rotterdams gebouw komt te hangen.

En bij het bedrag van €100.000, gaan we ook het 115-jarige bestaan van Feyenoord grootst vieren met een gruwelijke muurschildering en nog veel meer.

WAUW! We hadden nooit durven dromen dat we binnen 24u onze eerste doelen zouden bereiken. Waanzinnig hoeveel steun we hebben mogen ontvangen! We hebben daarom een extra project toegevoegd en we hopen dat we ook hiervoor op jullie steun mogen rekenen!

Het nieuwe project is het upgraden van de voorzieningen in de loods. Onze vrijwilligers steken wekelijks tientallen, zo niet honderden vrije uren in de sfeeracties. Om hun schaarse tijd zo efficiënt mogelijk in te kunnen zetten, willen we de loods moderniseren. Denk hierbij aan een betere naaimachine, een nieuw hijssysteem, verbeterde afzuiginstallatie, heaters/blowers en nog veel.

KLIK HIER VOOR DE DONATIE-KNOP

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply