Nieuws

Contract Wesley Verhoek ontbonden

on

Wesley Verhoek vertrekt bij Feyenoord. Het contract van de 28-jarige aanvaller wordt per 1 juli aanstaande na een aantal constructieve gesprekken in goed onderling overleg ontbonden. Verhoek, die het afgelopen half jaar op huurbasis uitkwam voor Go Ahead Eagles, is daardoor vrij om op zoek te gaan naar een nieuwe club. Hij had bij Feyenoord nog een verbintenis voor één jaar.

“Beide partijen kwamen tot de conclusie dat er voor Wesley sportief geen perspectief meer was bij Feyenoord, waardoor een ontbinding van zijn contract de beste oplossing is”, zegt technisch directeur Martin van Geel. “We bedanken Wesley voor zijn inzet voor Feyenoord en wensen hem veel succes in het vervolg van zijn carrière.”

Verhoek kwam in de zomer van 2012 van FC Twente naar Feyenoord. In zijn eerste seizoen kwam hij tot 25 competitieoptredens in het eerste elftal en scoorde daarin eenmaal. Het volgende seizoen bleef zijn aandeel beperkt tot zes gespeelde competitiewedstrijden. Verhoek kwam op 30 juli 2014 voor het laatst in actie voor Feyenoord, in de thuiswedstrijd tegen Besiktas in de voorronde van de Champions League.

Bron: Rijnmond.nl

  

You must be logged in to post a comment Login