Nieuws

Contract tot 2019 ligt klaar voor Van Persie: clubs moeten nog tot elkaar komen’

on

Robin van Persie gaat zich voor anderhalf jaar verbinden aan Feyenoord, meldt De Telegraaf vrijdagavond. Wanneer Feyenoord en Fenerbahçe tot een akkoord komen over de Oranje-topscorer aller tijden, ligt er een contract tot medio 2019 klaar in De Kuip.

Eerder op de dag berichtte het Algemeen Dagblad al dat Van Persie persoonlijk rond is met Feyenoord over een terugkeer in Rotterdam-Zuid. Beide clubs moeten nog de laatste details bespreken, voordat de transfer definitief rond is. Volgens De Telegraaf kan het vrijdagavond al zover zijn, maar mogelijk komen Feyenoord en Fenerbahçe pas in het weekend nader tot elkaar. De clubs onderhouden contact via e-mail: het is voor de beleidsbepalers van Feyenoord niet nodig om naar Istanbul af te reizen.

Ondertussen houdt Van Persie, die dit seizoen slechts twee competitiewedstrijden speelde, in Nederland zijn conditie op peil. De 34-jarige linkspoot zal niet aansluiten bij het Feyenoord-trainingskamp in Marbella en mikt op een rentree in de Klassieker tegen Ajax. Het zou voor Van Persie zijn eerste Feyenoord-duel zijn sinds zijn vertrek naar Arsenal in 2004.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login