Nieuws

Contact tussen Berghuis en PSV over mogelijke transfer

on

PSV heeft interesse in Steven Berghuis en deze week is er contact geweest tussen de aanvaller en de nummer twee van de eredivisie. PSV moet rekening houden met een vertrek van Hirving Lozano en mogelijk ook Steven Bergwijn en oriënteert zich alvast op de markt. 

De 27-jarige Berghuis wordt gezien als een interessante kandidaat-vervanger. PSV-trainer Mark van Bommel zegt desgevraagd dat hij niet wil reageren op geruchten. Berghuis staat open voor een nieuwe uitdaging na drie jaar Feyenoord. Van een transfer op korte termijn is echter geen sprake. 

Voor Feyenoord is Berghuis één van de weinige basisspelers die een flinke transferwaarde vertegenwoordigen. Als PSV zich in de Kuip zou melden, denkt Feyenoord naar verluidt aan een bedrag boven de tien miljoen euro. PSV oriënteert zich daarnaast breed in binnen- en buitenland. Zoals bekend is onder anderen Arjen Robben direct welkom, mocht hij de keuze maken om zijn carrière af te sluiten in Nederland en bij PSV.

Feyenoord heeft geld nodig om budget te creëren voor de verversing van de selectie na een moeizaam seizoen. Berghuis viel deze week af voor de selectie van het Nederlands elftal. Hij gaat daardoor niet mee naar Portugal voor de finaleronde van de Nations League. Feyenoord begint de laatste week van juni met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. PSV start al op 18 juni. Nu Berghuis niet meer in actie komt met Oranje, zou hij in beide voorbereidingen direct kunnen aanhaken.

.

Bron: AD.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login