Nieuws

Complete selectie werkt toe naar topper tegen PSV

on

In aanloop naar de competitietopper tegen PSV van aankomende zondag kon trainer Ronald Koeman donderdagochtend op Varkenoord beschikken over zijn complete selectie. Omdat ook de A-junioren Lucas Woudenberg, Sven van Beek en Joey Sleegers zich bij de groep hadden aangesloten, stonden er in totaal 28 spelers op het trainingsveld.

Koeman verdeelde zijn selectie in drie teams, die het om beurten tegen elkaar opnamen tijdens grote partijspelen over een half veld. De aanwezige toeschouwers op het zonnige, maar koude sportcomplex zagen hoe alleen Terence Kongolo, die op de weg terug is van een knieblessure, geen deelnam aan de partijvorm.

Nadat er gedurende de training diverse partijspelen op het scherpst van de snede waren afgewerkt, bleven sommige spelers nog even hangen op het trainingsveld om onder meer hun traptechniek bij te schaven.

Feyenoord verdedigt zondag tegen PSV haar ongeslagen status in De Kuip. De ploeg verloor dit seizoen in competitieverband nog geen wedstrijd in eigen stadion en is in totaal nu al 22 duels op rij ongeslagen in thuiswedstrijden.

Feyenoord hoopt die fraaie reeks zondag te continueren en kan daarbij in elk geval wederom rekenen op de massale steun van de supporters. Voor het duel zijn geen kaarten meer verkrijgbaar, wat betekent dat de topper in een uitverkochte Kuip wordt gespeeld.

De laatste openbare training van Feyenoord voor de wedstrijd tegen PSV vindt zaterdagochtend om 10.30 uur plaats op Varkenoord. De oefensessie van vrijdag is besloten en daarmee niet toegankelijk voor publiek en pers.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login