Nieuws

Complete groep op donderdagtraining in belangrijke week

on

Voor Feyenoord staat er behalve het duel met FC Twente deze week nog een aantal belangrijke zaken op de agenda. Terwijl de selectie van trainer Ronald Koeman zich focust op de eerste thuiswedstrijd van het seizoen van aankomende zondag, wordt ondertussen met spanning uitgekeken naar de loting voor de vierde voorronde van de Europa League. Aankomende vrijdag wordt vanaf 13.00 uur duidelijk tegen welke tegenstander Feyenoord het moet opnemen in de strijd om een plaats in de groepsfase van het Europese toernooi.

Bondscoach Louis van Gaal zal diezelfde dag de selectie van het Nederlands elftal bekendmaken voor de oefeninterland tegen Portugal. Stefan de Vrij, Daryl Janmaat, Joris Mathijsen, Bruno Martins Indi, Jordy Clasie, Tonny Vilhena en Ruben Schaken behoorden tot de voorlopige selectie en mogen daardoor hopen op een uitnodiging van Van Gaal.

Het zevental werkte donderdagochtend met Feyenoord toe naar het thuisduel met FC Twente van aankomende zondag. Met een groep van in totaal 28 spelers kon trainer Ronald Koeman beschikken over een complete selectie, die verdeeld over verschillende groepen een aantal partijspelen afwerkte. Het laatste deel van de drukbezochte oefensessie op Varkenoord stond in het teken van spelhervattingen.

Feyenoord vervolgt de voorbereiding op de wedstrijd tegen de Tukkers vrijdag met een besloten training. Deze is niet toegankelijk voor publiek en pers. De afsluitende training van zaterdag is openbaar en begint ’s ochtends vanaf 10.30 uur op Varkenoord.

Voor het duel met FC Twente in De Kuip zijn nog kaarten verkrijgbaar, vanaf € 23,50 per stuk. Kijk voor meer informatie of om direct kaarten te bestellen op www.feyenoord.nl/tickets.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login