Nieuws

Compleet Feyenoord van start in Marbella

on

De kop is eraf voor Feyenoord in Marbella. Met een strakblauwe hemel, een aangename temperatuur van bijna twintig graden Celsius en een trainingsveld dat er als een biljartlaken bij lag werd onder ideale omstandigheden de eerste training van het trainingskamp afgewerkt. Erwin Mulder nam evenals de overige 24 meegereisde spelers volledig deel aan de oefensessie.

Mulder had de oefenwedstrijd tegen Excelsior van een dag eerder uit voorzorg aan zich voorbij laten gaan, maar voegde zich halverwege de middagtraining bij Kostas Lamprou en Ronald Graafland, om zodoende onder leiding van keeperstrainer Patrick Lodewijks aan de slag te gaan.

De eerste verrichtingen van Feyenoord in Spanje werden langs de lijn van het veld gevolgd door een handvol belangstellenden, waaronder supporter Henk Heinen en diens vrouw. Gehuld in het groene uitshirt van dit seizoen zag hij de spelers onder meer fysieke oefeningen en een positiespel afwerken. ‘Toen bekend was dat Feyenoord tijdens de winterstop op trainingskamp naar Marbella zou gaan, heb ik direct aan mijn werkgever gevraagd of ik deze week vrij kon zijn’, vertelde hij. ‘Daarom kun je dit gerust een Feyenoord-vakantie noemen, want als Feyenoord hier niet was geweest waren wij er nu ook niet.’

Na afloop van de training maakte de 51-jarige supporter van de gelegenheid gebruik om met onder meer trainer Ronald Koeman en Graziano Pellè op de foto te gaan. ‘De omstandigheden zijn hier perfect, prachtig weer en dichtbij de club’, vervolgde hij. ‘Het trainingskamp in Italië van afgelopen hebben we ook bezocht. Voor een supporter zijn dat soort tripjes de krenten in de pap. Ik heb sinds vijf jaar een seizoenkaart en tot mijn tevredenheid gaat het de afgelopen jaren steeds beter. Wat de doelstelling voor dit jaar moet zijn? Ik hoop natuurlijk op het kampioenschap. Daar moeten we voor gaan.’

Voor Feyenoord kwam er met de middagtraining een einde aan de eerste dag van het trainingskamp. De ploeg van trainer Ronald Koeman zal dinsdag zowel ’s ochtends als ’s middags een training afwerken op het Marbella Football Center.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login