Nieuws

Competitiewedstrijd Feyenoord – Zwolle uitverkocht 

on

De eerste van de twee ontmoetingen van Feyenoord met PEC Zwolle van eind deze maand is uitverkocht. Voor de competitiewedstrijd op zondag 27 september aanstaande in De Kuip zijn via de club geen kaarten meer verkrijgbaar. Feyenoord – PEC Zwolle begint die dag om 14.30 uur.Na de oefenwedstrijden tegen Southampton en Olympiakos en de drie eerdere thuisduels in de Eredivisie is Feyenoord – PEC Zwolle de zesde thuiswedstrijd van dit seizoen die volledig uitverkocht is.
Viagogo

Heb je nog geen kaart, maar wil je de wedstrijd wel bezoeken? Via Viagogo is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor het competitieduel met PEC Zwolle. Kijk voor meer informatie en het kopen of verkopen van kaarten op www.viagogo.nl/feyenoord.
Bekertoernooi

Voor de eerstvolgende thuiswedstrijd van Feyenoord zijn nog wél kaarten verkrijgbaar. De ploeg van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst staat ook in het toernooi om de KNVB beker tegenover PEC Zwolle en ook bij dit duel kan het elftal de steun van het legioen goed gebruiken. Schreeuw jij Feyenoord naar de volgende ronde van het bekertoernooi? Verzeker jezelf van een plek in De Kuip via www.feyenoord.nl/tickets. De bekerwedstrijd tussen Feyenoord en PEC wordt op donderdag 24 september om 20.45 uur gespeeld.

Bron: Feyenoord.nl

  

You must be logged in to post a comment Login