Nieuws

Combi-regelingen voor Go Ahead – Feyenoord en Cambuur – Feyenoord

on

Voor supporters die op zaterdag 19 oktober de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles willen bezoeken, blijft de buscombiregeling onverminderd van kracht. Bezwaar van Feyenoord tegen de in eerste instantie opgelegde verplichte buscombi voor deze wedstrijd heeft niet het gewenste resultaat opgeleverd. Voor dit duel start de kaartverkoop, die in eerste instantie werd uitgesteld, aanstaande zaterdag voor de houders van een Diamondcard.

Nadat Feyenoord tijdens het vooroverleg voor deze wedstrijd was geïnformeerd over de buscombi maatregel heeft de club middels een brief getracht de burgemeester van Deventer op andere gedachten te brengen. De geringe hoeveelheid supporters die deze wedstrijd kan bezoeken (400), het goede gedrag van Feyenoord-supporters rond uitwedstrijden, het feit dat er tussen supporters van beide clubs geen sprake is van ongezonde rivaliteit en vooral ook het goede verloop van de onderlinge bekerwedstrijd op 27 oktober 2011, vormden voor Feyenoord de belangrijkste argumenten om tegen het besluit te ageren.

Zonder succes dus, want de buscombiregeling zal bij deze wedstrijd onverminderd van kracht blijven. Gelukkig kon wel overeenstemming worden bereikt over een opstapplaats in de nabijheid van Deventer, zodat de meeste supporters de grootste deel van de reis toch zelfstandig kunnen maken.

Ook voor de wedstrijd tegen de andere nieuwkomer in de Eredivisie, SC Cambuur, zullen Feyenoord-supporters op zondag 3 november in de bus moeten stappen. De Gemeente Leeuwarden heeft zelfs besloten dat bezoekende supporters bij SC Cambuur uitsluitend met verplicht busvervoer welkom zijn. Feyenoord is het oneens met deze handelswijze, maar vanwege de feit dat het hier de eerste keer na lange tijd is dat Feyenoord bij SC Cambuur op bezoek gaat, is besloten hiertegen verder geen bezwaar te maken. Er gaat nog wel gezocht worden naar een geschikte locatie om in de nabijheid van Leeuwarden te kunnen opstappen.

Bron: Feyenoord.nl

20131003-131747.jpg

You must be logged in to post a comment Login