Nieuws

Column: ‘Laat die Clasie nog maar even blijven’

on

Bij Feyenoord stappen ze na het seizoen allemaal door de voordeur naar buiten. Met opgeheven hoofd zelfs. Want wie doet ze nog wat eigenlijk? De scheidende trainer nam zelfs een voorschot op zijn eigen vertrek en adviseerde in het openbaar jongens als Stefan de Vrij, Jordy Clasie en Bruno Martins Indi om het maar eens hogerop te zoeken.

Ze schijnen uitontwikkeld te zijn bij hun huidige club. De tevredenheid spatte er ook gisteravond in Eindhoven vanaf, het Feyenoord van nu is echt ontzettend blij met zichzelf. Dat mag na zo’n overwinning op een overigens wel heel erg pover PSV best even. Maar de zelfvoldaanheid doet ook vreemd aan.

Die bijna zekere tweede plaats is een keurige positie en iedereen weet dat die stek een springplank kan zijn naar de Champions League. Maar mag het ook even van een andere kant bekeken worden? Als Feyenoord na 1999 ooit weer eens een keer landskampioen had kunnen worden, dan is het dit seizoen wel.

Clasie refereerde daar na de overwinning op PSV nog even aan. De middenvelder staat met beide benen op de grond. Het is nou typisch zo’n jongen van wie je, als je je verbonden voelt met Feyenoord, hoopt dat hij nog een tijdje bij die club blijft. Met zulke gasten mag de lat omhoog en is de landstitel volgend seizoen vanaf dag 1 een reële optie.

Bron: Ad.nl

20140414-072903.jpg

You must be logged in to post a comment Login