Nieuws

Coach Twente verwacht ‘Plan Pelle’ bij Feyenoord

on

FC Twente gaat zondag bij Feyenoord op zoek naar de eerste driepunter van dit seizoen. De ploeg van coach Michel Jansen kan beschikken over een fitte Dusan Tadic.

“Gevoelsmatig zeg ik dat Dusan negentig minuten kan spelen”, zegt Jansen op de clubsite van de Tukkers. Vorig weekend opende Twente de Eredivisie teleurstellend met een 0-0 remise tegen RKC Waalwijk. “We hebben de goede en minder goede dingen geëvalueerd. Vervolgens ga je daar met elkaar mee aan de slag.”

Net als FC Twente begon ook Feyenoord slecht. De Rotterdammers gingen met 2-1 onderuit bij PEC Zwolle. “Feyenoord heeft weliswaar vorige week verloren van PEC. Maar dat zegt nog niet zo veel, het was de eerste wedstrijd”, citeert TC/Tubantia Jansen. “Vorig seizoen verloor Feyenoord ook veel uitwedstrijden dus zo bijzonder is het niet. In De Kuip is het altijd een stuk moeilijker, dat is bekend. En het spelletje zal weer worden afgestemd op Pelle dus daar zullen ook wij in ons strijdplan rekening mee houden.”

Kyle Ebecilio, die tegen RKC Waalwijk inviel, gaat ook mee naar Rotterdam. “Kyle heeft door zijn blessure een heel groot deel van de voorbereiding gemist, maar hij is in principe volledig wedstrijdfit en viel goed in tegen RKC.” Aanwinst Luka Djordjevic ontbreekt nog omdat hij bezig is een werkvergunning te krijgen. “In principe nemen de noodzakelijke formaliteiten tien werkdagen in beslag. FC Utrecht komt waarschijnlijk te vroeg voor hem, maar we hopen uit bij Vitesse hem erbij te hebben”, aldus Jansen.

Bron: Voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login