Nieuws

Coach Rijeka: ‘Feyenoord heeft de beste ploeg uit de groep’

on

Ondanks dat hij onder de indruk was van het spel van Feyenoord in Kroatië hoopt Matjaz Kek op drie punten in de Kuip. “We moeten het tactisch goed spelen”, aldus de trainer van HNK Rijeka.

Twee weken geleden verloor Feyenoord in de uitwedstrijd nog met 3-1 van de Kroaten. Dat gebeurde op een hobbelig veld en in een klein stadion vergeleken met het stadion van Feyenoord. International Mato Jajalo van Rijeka: “Zo’n groot stadion zijn wij niet gewend, maar we gaan voor het maximale resultaat.”

“Twee miljoen voor Kramaric geen reëel bedrag”
De grote man in het vorige duel in de Europa League was Andrej Kramaric. De spits scoorde drie keer. Diverse Nederlandse media wisten na de wedstrijd te melden dat Kramaric in augustus voor twee miljoen bij Feyenoord te koop was aangeboden. Een gerucht dat de Rotterdamse club ontkent. Ook commentator Korado Vujnović van Croatian Radio heeft zijn twijfels. “Eind augustus heeft Rijeka een bod van vier miljoen op Kramaric van Eintracht Frankfurt geweigerd. Twee miljoen lijkt mij dan ook geen reëel bedrag.”

“Feyenoord is de beste ploeg in deze groep”
De uit Kroatië meegereisde journalisten die de persconferentie bezochten betwijfelen of HNK Rijeka Feyenoord opnieuw kan verslaan. Journalist Ivan Dorjan Molnar: “De laatste twee competitiewedstrijden heeft Rijeka gelijkgespeeld en de spelers leken moe. Maar ze zeggen dat ze daar overheen zijn.” Korado Vujnović gaat zelfs een stapje verder: “Ik vind Feyenoord de beste ploeg in deze groep. Sevilla is een grotere club, maar Feyenoord speelt het beste voetbal. Ze hadden de heenwedstrijd tegen Rijeka net zo goed kunnen winnen, maar ik denk dat zij het een beetje onderschat hebben. Dat zal niet nog een keer gebeuren.”

Bron: Rijnmond.nl

IMG_8567.JPG

You must be logged in to post a comment Login