Nieuws

Clubleiding bijt zich vast in Dirk Kuyt en wil contract snel verlengen 

on

Feyenoord wil voor de zomervakantie duidelijkheid creëren binnen de selectie. El Ahmadi blijft langer en er was een goed gesprek met Vilhena. Nu bijt de clubleiding zich vast in Dirk Kuyt..

Kuyt (35) zegt al geruime tijd dat hij een goed gevoel heeft om nog een extra seizoen in de Kuip te blijven. De aanvoerder en topscorer wil vooral fit genoeg zijn, maar daar twijfelen ze in Rotterdam niet aan. Vervolgens hoopte hij ook dat de club inspanningen zou doen om een selectie op de been te brengen die de strijd kan aangaan met PSV en Ajax.

.

Het langer vastleggen van Karim El Ahmadi, zal Kuyt als een positief bericht zien. Dat Tonny Vilhena, nu ook op verlenging afstevent, is eveneens een goed signaal. Verder heeft de club plannen om Eljero Elia langer te binden. De aanvaller staat nog één jaar onder contract. Feyenoord heeft plannen om dat contract eerdaags te verlengen. 

.

Daarnaast heeft de clubleiding nog altijd een oogje op Steven Berghuis van Watford. Probleem is dat de Engelse club een nieuwe manager krijgt en spelers voor diens aanstelling geen toestemming krijgen om te verkassen.

.

Bron: Ad.nl

You must be logged in to post a comment Login