Nieuws

CLUBICONEN OP PODIUM TIJDENS THEATERSHOW ‘FEYENOORD 110 JAAR’

on

Grote namen uit de clubhistorie vertellen donderdagavond op het podium van het Oude Luxor tijdens de theatershow ‘Feyenoord 110 jaar’ over hun Feyenoord-gevoel. Onder meer clubiconen Wim Jansen, Willem van Hanegem en Giovanni van Bronckhorst kijken op de dag van het 110-jarig bestaan terug op de hoogtepunten uit de rijke clubhistorie. De uitverkochte show is live te zien via de website van Feyenoord.

De drie genoemde oud-spelers zijn zeker niet de enige Feyenoord-iconen die op het podium in gesprek gaan met presentator Jan Dirk Stouten. Ook Rinus Israel, Joop van Daele, Wim Rijsbergen, Regi Blinker, Leo Beenhakker en Bert van Marwijk zijn te gast in het Oude Luxor om te praten over de mooie successen die zij als speler en/of trainer in het rood-wit hebben gevierd.

Van de winst van de Europacup I en de wereldbeker in 1970 tot de landstitels in de jaren negentig, de UEFA Cup in 2002 en de vier prijzen die onder leiding van Van Bronckhorst in de afgelopen drie jaar werden gepakt; de successen uit alle decennia van de clubgeschiedenis komen aan bod. De show wordt verder aangekleed met mooie beeldfragmenten uit de rijke clubhistorie en muzikale intermezzo’s, waardoor het een avond vol Feyenoord-nostalgie belooft te worden!

Live-uitzending

De theatershow ‘Feyenoord 110 jaar’, die om 20:00 uur begint, is uitverkocht. Heb je geen kaart? Niet getreurd! Via een livestream op Feyenoord.nl of het YouTube-kanaal van Feyenoord kun je de volledige theatershow live bekijken. Wil je een pushbericht ontvangen wanneer de livestream begint? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van Feyenoord of download de officiële Feyenoord App!

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login