Nieuws

Club uit Dubai hengelt ook naar Schaken

on

Het begint er steeds meer op te lijken dat Ruben Schaken tijdens de winterse transferperiode afscheid gaat nemen van Feyenoord. Niet alleen sc Heerenveen heeft belangstelling voor de buitenspeler, maar ook een club uit Dubai hengelt naar zijn diensten.

De Rotterdammers hopen Schaken van de hand te hebben gedaan voordat ze op trainingskamp naar Dubai gaan, zo meldt het Algemeen Dagblad. Onder trainer Ronald Koeman was Ruben Schaken verzekerd van zijn plek in het basiselftal, maar opvolger Fred Rutten ziet het niet zitten in de ervaren voorhoedespeler. Schaken vindt zichzelf dan ook veelvuldig terug op de reservebank en zelfs op de tribune.

Schaken was volgens de Nederlandse krant de afgelopen dagen in Dubai om met een club te praten. Het is niet bekend om welke formatie het gaat. Feyenoord gaat op 5 januari naar datzelfde land om een trainingskamp te beleggen. Voor die tijd wenst technisch directeur Martin van Geel duidelijkheid te hebben over de toekomstplannen van Schaken, Wesley Verhoek en Erwin Mulder.

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_7854.PNG

You must be logged in to post a comment Login