Nieuws

Club Brugge-trainer: “Clasie heeft getoond waarom hij zo belangrijk was voor Feyenoord”

on

Jordy Clasie weet nog niet waar hij volgend seizoen speelt. De 26-jarige middenvelder was dinsdagavond de grote uitblinker in de bekerzege van Club Brugge op Charleroi (5-1).

De van Southampton gehuurde Clasie krijgt regelmatig speelminuten en heeft het naar zijn zin in België. Met Club Brugge wil hij zich eerst focussen op het winnen van de dubbel. “Daarna zal ik samen met mijn zaakwaarnemer en mijn vrouw alle opties bekijken”, vertelt Clasie aan Het Laatste nieuws.

Clasie sprak nog niet met Club Brugge, dat geen optie tot koop heeft. “Met Club is er nog niet gepraat: dat is voor mij nu ook niet belangrijk. Na een nare periode in Engeland ben ik hier gelukkig en dan zien we in de zomer wel wat de beste optie zal zijn.”

De laatste weken maakte Clasie er geen geheim van dat hij na dit seizoen openstaat voor een terugkeer naar Feyenoord. Club Brugge-trainer Ivan Leko lijkt ook van hem gecharmeerd. “Clasie heeft getoond waarom hij zo belangrijk was voor Feyenoord en waarom Southampton 15 miljoen euro voor hem betaald heeft.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login