Nieuws

Clasie: ‘Zij zullen hier ook wat beleven’

on

Voor Jordy Clasie kan het Europese avontuur van Feyenoord niet snel genoeg beginnen. Woensdag speelt hij met de Rotterdammers in de voorronde van de Champions League tegen Besiktas.

De middenvelder beseft dat hij dit seizoen bij Feyenoord de kar moet gaat trekken. Na het vertrek van Bruno Martins Indi, Daryl Janmaat en Stefan de Vrij komt er meer druk op hem te staan. “We zijn belangrijke spelers kwijtgeraakt, maar waar spelers gaan, staan andere spelers op”, laat Clasie in de aanloop naar het treffen weten via de officiële kanalen van de club. “Ik weet dat mensen meer van me zullen verwachten omdat ik een WK heb gespeeld. Met die druk moet ik zien om te gaan.”

Woensdagavond speelt Feyenoord in een uitverkochte Kuip tegen Besiktas, de nummer drie uit de Turkse competitie van vorig jaar. Clasie kijkt uit naar het duel op het hoogste Europese podium. “Ik heb een korte vakantie gehad, maar voel me goed en fit. Ik wilde graag bij deze wedstrijden zijn”, vervolgt de WK-ganger, die voor volgende week niet bang is voor een Turkse heksenketel. “Zij zullen hier ook wat beleven.”

Bron: voetbalprimeur.nl

20140729-152122-55282981.jpg

You must be logged in to post a comment Login